coach haarlem amsterdam

Welkom,

Mijn website is op dit moment in ontwikkeling. Je kunt wél gewoon voor coaching bij me terecht. Neem gerust een kijkje!

Anouk
coach haarlem amsterdam

Welkom,

Mijn website is op dit moment in ontwikkeling. Je kunt wél gewoon voor coaching bij me terecht. Neem gerust een kijkje!

Anouk

Samengewerkt met:

Ervaringen van anderen

Wat is Anouk een fijne coach!

Anouk is een heel fijn persoon bij wie je je vrijwel meteen op je gemak voelt. Ze is doortastend, heel empathisch en weet je met haar kennis en kunde verder op weg te helpen met welk proces je dan ook bezig bent.

Ik ben écht gegroeid door mijn sessies met Anouk.

coach haarlem amsterdamKirsten, Ondernemer

De sessies met Anouk waren heel fijn en ik voelde mij compleet op mijn gemak. Anouk luistert heel aandachtig en weet precies de juiste dingen aan te stippen.

Anouk heeft mij geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mijzelf en daar ook op te vertrouwen. Elk gesprek was voor mij heel verhelderend en leerzaam. Ik weet nu meer over mezelf, wat ik belangrijk vind en wat ik wil.

coaching student loopbaanEline, HR-Coördinator
Ik vond het leiderschap traject met Anouk heel prettig, confronterend en bevrijdend. Het heeft me meer duidelijkheid gegeven in patronen en mijn eigen normen en waarden. Ik heb meer bewustwording in situaties, mijn reacties en eigen gevoel daarbij. Daarbij heb ik geleerd om meer mijn eigen gevoel/hart te volgen en vertrouwen te hebben.

Ze heeft me gemotiveerd zonder te sturen. Anouk is gewoon een leuk mens met een zachte insteek en scherpe analyses. Ze heeft mij heel erg geholpen.

coach haarlem amsterdamAnoniem, Manager Publiek domein