Merel

2022-12-12T12:51:25+02:00

De ervaring:

“Anouk hielp me m’n gedachten structureren, stelde de juiste vragen en gaf me alle ruimte om hardop na te denken. Daardoor kwamen als vanzelf bepaalde gedachten en blokkades bovendrijven en Anouk hielp vervolgens de onderliggende patronen bloot te leggen. Dat was verrassend en ook wel confronterend, maar ook in die momenten bleek ze een enorm fijne gesprekspartner. Ze kan erg goed luisteren en nodigt op een heel natuurlijke manier uit om dieper te onderzoeken. Ik vond het heel verhelderend. Het deed me beseffen hoe belangrijk het is om als ondernemer af en toe te kunnen sparren en te kijken of je wel met de goeie dingen bezig bent.”

Merel

Zelfstandig ondernemer, coach

Anoniem

2022-12-12T12:41:54+02:00

De ervaring:

“Ik vond het leiderschap coachtraject met Anouk heel prettig, confronterend, bevrijdend en helpend. Het heeft me meer duidelijkheid gegeven in patronen en mijn eigen normen en waarden. Ik heb meer bewustwording in situaties, mijn reacties en eigen gevoel daarbij. Daarbij heb ik geleerd om meer mijn eigen gevoel/hart te volgen en vertrouwen te hebben. Ze heeft me gemotiveerd zonder te sturen. Anouk is gewoon een leuk mens met een zachte insteek en scherpe analyses. Ze heeft mij heel erg geholpen.”

Anoniem

Manager in Publiek Domein

Anoniem

2022-12-12T12:30:47+02:00

De ervaring:

“Ik heb het ervaren als een erg leerzaam traject. Ik ben bewuster van mijn eigen gedrag geworden. En ik herken dit ook steeds beter bij mezelf en anderen. Ook ben ik opener geworden. Ik praat meer over emoties en gevoelens. Wat ik belangrijk vond was dat ik bij Anouk helemaal mezelf kon zijn en alles kon vertellen. Anouk kan goed een spiegel voorhouden en luisterde goed naar wat ik zei. Op het moment dat ik iets niet vanuit mezelf zei, werd ik daar aan herinnerd. Ik ben heel tevreden over de stappen die ik heb gemaakt in de twee trajecten die ik heb doorlopen. Anouk is helemaal top!

Anoniem

Directeur, meubelmakerij

Chanine Krisman

2022-12-12T12:31:30+02:00

De ervaring van Chanine:

“De meditatiecursus heeft mij veel meer opgeleverd dan ik in eerste instantie had gedacht. Vooral veel dingen waar ik eerder nooit zo bewust van was. Ik had wel door dat mijn gedachten vaak alle kanten op gingen en ik regelmatig met 10 dingen tegelijk bezig was, maar niet dat het zo’n effect had op mijn productiviteit en mijn lichaam. Doordat ik tijd vrij maakte voor de meditatiecursus kwam ik tot nieuwe inzichten en werd ik ineens bewust van mijn patronen, gedachtes en emoties.

Nu ik dit weet plan ik elke dag een momentje hiervoor in (en zelfs tussendoor!). Het geeft heel veel rust in mijn hoofd en ik merk dat ik eerder opmerk wanneer ik aan het hollen ben. Kortom een aanrader voor iedereen die hier tegenaan loopt en graag verandering aan wil brengen…”

Chanine

Zelfstandig ondernemer, Stijlexpert

Martijn van Bennekom

2022-12-12T12:44:21+02:00

De ervaring van Martijn:

Ik kwam bij Anouk met als doel om te “onthaasten” en een beter balans te vinden tussen werk en privé. Anouk stelt de juiste vragen, doorziet mijn gedragspatronen heeft mij meer zelfinzicht gegeven. Tijdens de coaching ben je bezig naar je eigen gedrag te kijken en je voorkeuren daarin. Door hier actief mee bezig te zijn kan je dit bewuster te sturen. Zonder coaching was ik hier nooit mee aan de slag gegaan. Ik ga bewuster om met mijn tijd/energie en maak duidelijkere keuzes tussen werk, mijn kinderen en mijn vriendin. Ik voel me ook een stuk minder gestressed/gejaagd. Een aanrader voor iedereen!

Martijn

Zelfstandig inkoopprofessinonal

Ralf Silvius

2022-12-12T12:42:42+02:00

De ervaring van Ralf:

Mediteren bij Anouk is erg fijn. Op een laagdrempelige en rustige manier weet ze me altijd weer bij de ruimte & rust in mijzelf te brengen. Ze combineert in haar lessen het leven van alledag met mooie wijsheden en theorie met betrekking tot (verschillende soorten) meditatie.
Een mooie combi tussen theorie en praktijk, waarbij ze voor iedereen in de les ruim voldoende persoonlijke aandacht heeft en geeft om te laten zijn en zien wat er is.
Een aanrader voor als je af en toe uit de gejaagdheid wilt, op zoek bent naar de rust in jezelf en/of als je gewoon nieuwsgierig bent wat dat mediteren nou eigenlijk is.
Het heeft mij in ieder geval weer een boost gegeven om met de tools uit de lessen zelf verder te gaan en mijn manier van mediteren te onderzoeken.
Ralf

Zelfstandig ondernemer, fotograaf en cameraman

professional coaching

Elanie Bijsmans

2022-12-12T12:54:45+02:00

De ervaring van Elanie:

Ik heb een zeer prettig coachingstraject van Anouk gehad. Doordat ze in staat is om een persoon écht te zien: kan – en durft – ze de juiste vragen te stellen om je te helpen bij je vraagstuk. Altijd op een beschouwende manier, zonder ergens veroordelend te worden.

Door Anouk heb ik geleerd om mijn gedachten beter te ordenen en te ontdekken waar ik mezelf door onbewust gedrag tegen werk. Ik kan zaken nu in een beter perspectief plaatsen en lukt het mij onbewust aangeleerd gedrag in mijzelf te herkennen en te benoemen.

Ik kan iedereen een traject met Anouk aanraden. Naast dat zij een goede luisteraar en vragenstelster is, heeft zij een grondige maar toch ook praktische aanpak: ik kon direct de vertaalslag van coaching naar werk en privé maken. Erg fijn!

Elanie

Senior professional, Talent Acquisition Specialist

Madeleine Dekker

2022-12-12T13:10:08+02:00

De ervaring van Madeleine:

Samen met Anouk heb ik een individueel coachtraject doorlopen. Ik wilde graag weten waarom ik reageer zoals ik reageer? Waardoor het getriggerd wordt en waarom dit gebeurt?

Dit heeft het haar opgeleverd:

Ik heb inzicht en antwoorden gekregen op mijn vragen. Doordat Anouk een sterke intuïtie heeft welke zij combineert met haar deskundigheid, is er duidelijkheid gecreëerd. Anouk vraagt door, reflecteert en zoekt naar passende methodiek. Ik heb hierdoor handvatten gekregen om weer verder te gaan.

Madeleine

Senior professional, sales executive

Ga naar de bovenkant