Laat je team weer floreren

Soms stroomt het even niet binnen een team of organisatie. Ergens zit er een kink in de kabel. Dit uit zich dan meestal op de oppervlakte in verstoringen binnen het team, zoals botsende dynamieken of onvrede.

Achter het gedrag van mensen gaat vaak een dieperliggende oorzaak schuil. Door die boven tafel te krijgen, kunnen we de angel eruit halen en erkenning geven aan datgene of diegene die gehoord wil worden. Vervolgens kan de energie weer stromen en ontstaat er weer ruimte voor groei en bloei!

teamcoaching

Thema’s waar ik bij help:

  • Inzicht en helderheid in verstoringen binnen het team;

  • Bewustwording en persoonlijk leiderschap;

  • Open en eerlijke communicatie;

  • Onderling waardering en respect;

  • Teamflow en bezieling terug in je team.

Teamcoaching en organisatieadvies

Mijn kracht ligt in het helder krijgen van een vraagstuk. Ik heb ervaring in systemisch werken en kijk wat er binnen het systeem (team of organisatie) speelt, waardoor het niet stroomt. Ik vraag door tot de kern, zodat er een duurzame oplossing wordt gevonden. Hierbij kijk ik naar de belangen die er spelen en geef ik een eerlijk advies in wat ik denk wat nodig is om het vraagstuk op te lossen. Elk traject ontwikkel ik dus op maat. Indien waardevol, werk ik samen met andere trainers.

Klanten vertellen

Met ons team hebben we het afgelopen jaar twee teamdagen gevolgd bij Anouk en haar collega Jeffrey. Als gevolg van deze trainingen hebben we inzichtelijk gekregen waar onze kracht ligt als team én waar we nog aan willen werken. De trainers geven ruimte aan het groepsproces, maar weten op de juiste momenten verder in te zoomen op de groep of juist op het individu. Verder was het op een hele prettige locatie midden in een prachtig bos en na een paar uur inspanning is het heerlijk om je hoofd leeg te kunnen maken door middel van een boswandeling.

coachSocial Enterprise NL

Next033 is een zelforganiserend team binnen de gemeente Amersfoort. De teamleden werken projectmatig aan complexe opdrachten, met een functie die wisselt per opdracht. Soms zijn we projectleider, soms adviseur. Bij Anouk hebben we een gedeelte van het programma Coachingsvaardigheden doorlopen. De training was een goede mix tussen theorie en oefenen van situaties. Anouk en Jeffrey vullen elkaar goed aan en durven met hun vragen dieper te gaan en echt tot de kern te komen. Dit heeft ons als team ook een verdiepingsslag opgeleverd.

teamcoachingGemeente Amersfoort

Leuk om kennis te maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat ik voor jou of je team kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Wil je op de hoogte blijven?