Vrouwengroep Amersfoort

vrouwengroep amersfoort vrouwencirkel

Vrouwencirkel

Vrouwen die samenkomen zijn enorm krachtig. Samen creëren we een veilige plek waarin we allemaal onszelf kunnen zijn, ervaringen delen, en van en met elkaar leren. Iedereen draagt zichzelf. We gaan elkaar niet coachen, redden of proberen te fixen. We luisteren vanuit een open hart en zonder oordeel. Alles mag er zijn en juist daardoor kan de grootste magie en heling ontstaan.

De groepsbijeenkomsten worden vormgegeven op basis van open space. Dat betekent dat we tijdens de bijeenkomsten samen kijken wat er nodig is en mag ontstaan. Hierdoor is er altijd ruimte om mee te bewegen met waar de behoeften liggen en wat er nodig is in de groep. Ik heb een rugzak aan ervaring bij me om hier invulling aan te geven. De basis zal bestaan uit: samen landen, meditatie, muziek en sharings. Er is ook ruimte voor inbreng vanuit de groep.

Praktisch

Ik werk met kleine groepen van maximaal 6 vrouwen. De locatie wordt nog nader bepaald maar is in Amersfoort e.o.

Binnenkort meer informatie

Op dit moment heb ik nog geen nieuwe vrouwengroep gepland staan. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe data? Meld je dan vrijblijvend aan voor de interesselijst en ontvang als eerste een mailtje. Heb je nog andere vragen? Stuur me dan gerust een bericht.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Lieve groet,

Anouk

Ontvang mijn nieuwsbrief met persoonlijke levenslessen en inspiratie

Ontvang mijn nieuwsbrief met persoonlijke levenslessen en inspiratie