Innerlijke kracht

In mijn werkwijze ga ik uit van jouw innerlijke kracht. Ik breng je telkens terug bij jezelf, zodat jij de kracht, waarheid en liefde in jezelf gaat vinden. Ik leer je technieken en methoden, waarmee jij na het traject zelfstandig verder kunt en ook instaat bent om jezelf te onderzoeken en helen. Dát is namelijk eigen kracht!

Vrouwelijke energie

Tijdens het traject maak ik gebruik van zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie. Ik laat me leiden door de energie van vrouwelijke wijsheid en liefde. Ik creëer een veilige, warme setting die vrouwelijke energie ademt. Hierdoor voel jij je veilig om jezelf te openen en ontspannen. Dit is een voorwaarde om dieper in jezelf te kunnen voelen.

Intuïtie

Vervolgens maak ik binnen deze space gebruik van mijn intuïtie en voel ik intuïtief mee met wat jij ervaart. Ik kan helder voelen welke emotie iemand ervaart, waar het ‘pijnpunt’ zit, of welke behoefte daaronder ligt. Vanuit hier kan ik spiegelen, jou bevragen, en begeleiden om dieper contact te maken met wat je voelt. Ook zie ik snel verbanden en patronen, voel ik of energie zuiver of een ego-patroon is én weet mijn ervaringen helder over te brengen. Daarnaast maak ik gebruik van systemische technieken of inzichten en doen we regelmatig oefeningen.

Vanuit mijn Hart

Ik werk vanuit mijn hart en maak gebruik van de natuurlijke helende kwaliteiten die ons hart bezit: onvoorwaardelijke liefde, eerlijkheid, begrip, vergeving, compassie en dankbaarheid. We erkennen wat er is en waarderen alle aspecten van het bestaan. De waarheid in jezelf onder ogen komen werkt bevrijdend. Ook al is dat soms pijnlijk. Ik laat me hierbij ondersteunen door universele wijsheden en lessen die ik heb mogen leren op mijn pad.

Mannelijke energie

Mijn mannelijke energie zie je vooral terug in het deel waarin ik jou leer om je individualiteit te bekrachtigen. Je mannelijke energie heb je nodig om je hartsmissie op aarde te verwezenlijken. Daarvoor is het belangrijk om je eigenheid te ontwikkelen. Te verbinden met je ik (het centrum in je buik). Stevig in je schoenen te staan. Te aarden. Voor jezelf opkomen. Grenzen te bewaken. En stap voor stap actie ondernemen. Uiteraard is het continu een samenspel van mannelijke en vrouwelijke energie waarmee ik werk, want het één kan niet zonder het ander. En dit vreugdevolle samenspel is immers het doel van het leven!