Ik kan je jouw twijfel goed voorstellen. Die twijfel had ik namelijk eerder ook. Maar mede door Corona, hebben wij in de aflopen jaren veel ervaring opgedaan met Online 1:1 en Groepsprogramma’s. Ik was zelf enorm positief verrast door deze gesprekken, de effectiviteit en de diepgang die bereikt werd. Inmiddels heb ik meer dan 100 mensen 1:1 online begeleid en was iedereen ontzettend tevreden. Daarbij werkt energie locatie onafhankelijk. Dus ondanks de fysieke afstand kan ik gewoon intuïtief op je afstemmen en met je werken en verbinden.

We hebben voor online coaching ook een eigen aanpak ontwikkeld, zodat de online sessie een fijne en waardevolle ervaring wordt. Zo krijg je bijvoorbeeld van ons suggesties toegestuurd om het thuis aangenaam te maken. Zodat je echt een fijne plek voor jezelf creëert in een liefdevolle, ontspannen setting. Daarbij doen we tijdens de sessies ook oefeningen waardoor je even niet naar het beeldscherm kijkt en je ogen rust geeft. Ook is er voldoende tijd voor eventueel pauze en even bewegen.

Uiteraard blijft het een persoonlijke keuze, dus mocht je blijven twijfelen kun je altijd een vrijblijvend online kennismakingsgesprek inplannen om het een keer zelf te ervaren/proberen. Je bent van harte welkom.