1:1 Traject

voor vrouwelijke leiders, ondernemers en senior professionals

Veel vrouwelijke leiders en ondernemers lopen hier tegenaan, herken jij dit ook?

 • Ik heb de neiging om mezelf klein te maken of weg te cijferen.

 • Ik ben streng voor mezelf en bang voor afwijzing door anderen.

 • Ik zit teveel in mijn hoofd en raak de verbinding met mijn lijf kwijt.

 • Ik heb moeite om grenzen aan te geven of duidelijk te zijn.

 • Ik twijfel regelmatig aan mezelf en of ik het wel kan.

 • Ik laat me te veel beïnvloeden door mijn omgeving.

 • Ik heb moeite om voor mezelf te zorgen en te ontspannen.

 • Ik heb moeite om mijn plek in te nemen of zichtbaar te zijn.

 • Ik leef vooral vanuit masculiene kwaliteiten.

Je bent niet de enige. En ongetwijfeld weet jij diep van binnen ook, dat je meer potentie in je hebt dan er nu uitkomt. En dat is mooi, want..

De wereld heeft juist authentieke vrouwen zoals jij nodig die volop hun plek innemen.

Misschien herken je wel dat je op een andere manier wilt leidinggeven of ondernemen. Meer vanuit het hart en minder vanuit het ego en hoofd. Jij gelooft juist dat het anders kan in de wereld en daar zet jij je voor in. Tegelijkertijd word je nog geconfronteerd met onze nog meer ‘masculiene wereld’ en de overtuigingen die daarbij horen.

Hoe blijf je als vrouw staan voor jouw visie? Durf je op jezelf te vertrouwen en je ware zelf te laten zien?

Oftewel: hoe transformeer je deze oude en belemmerende blokkades in je systeem zodat je jezelf niet klein of onzeker voelt, maar je stevig op jezelf vertrouwt?

Als vrouwelijke coach en ondernemer ken ik deze uitdagingen als geen ander. Daarom heb ik speciaal voor vrouwen dit traject ontwikkeld.

leiderschap coaching

1:1 Traject

Tijdens dit traject neem ik je mee op een innerlijke reis, waarbij we jouw coachvraag onderzoeken. Vaak zitten er oude overtuigingen en patronen in de weg die jouw potentie blokkeren en die diep in onszelf geworteld liggen.

Daarom onderzoeken we deze overtuigingen op een dieper level. We gaan ‘uit je hoofd, in je lijf’. Je leert te vertragen, contact te maken met je lichaam, emoties te (door)voelen, te verbinden met je hart en te vertrouwen op je innerlijk weten. Juist omdat we als vrouw daar in ons dagelijks leven vaak aan voorbij gaan.

Terwijl hier juist goud ligt voor onze ontwikkeling. Hier ligt onze kracht! Pas als jij in verbinding met jezelf bent, voel je duidelijk wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. En dan neem je als vanzelf stevig je plek in.

“Leadership simply starts with the courage to be yourself.
So everyone else can be, too.”

Tijdens dit traject leer je:

 • Regelmatig reflecteren op je eigen onbewuste patronen.

 • Dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades die jou als leider of ondernemer in de weg zitten transformeren.

 • De taal van jouw lichaam, gevoel en emoties beter te begrijpen.

 • Dieper te verbinden met wie jij in essentie bent.

 • Met meer zachtheid en mildheid naar jezelf kijken.

 • Te vertrouwen op je lichaam, gevoel en intuïtie.

 • Tools om met dagelijkse uitdagingen en triggers om te gaan.

 • Tools om met beperkende gedachten en emoties om te gaan.

Na dit traject ervaar je meer:

 • Inzicht en bewustzijn om met lastige situaties om te gaan.

 • Vertrouwen op jezelf en jouw unieke pad.

 • Innerlijke rust, ontspanning en focus tijdens je werk.

 • Stevigheid in jezelf om jouw plek in te nemen.

 • Trouw zijn aan jezelf en staan voor wat je belangrijk vindt.

 • Daadkracht om jezelf zichtbaar te maken of grenzen aan te geven.

 • Waardering, liefde en compassie voor jezelf.

 • Heldere communicatie en meer verbinding met klanten of je team.

 • Balans tussen je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten.

Dit traject bestaat uit:

1 op 1 sessies
Tijdens de sessies werk ik intuïtief. De sessies zijn naast gesprekken, vooral gericht op voelen en ervaren. Zodat jij dieper in contact komt met je lichaam, emoties en je eigen kern. Hierbij sluit ik aan bij wat bij je past en wat jij nodig hebt. Denk o.a. aan: spiegelen op blinde vlekken, lichaamsgerichte oefeningen, meditaties of opstellingen.

Opdrachten op maat
Je ontvangt tussentijds opdrachten en oefeningen om te reflecteren, ontspannen en met jezelf te verbinden. Dit ondersteunt jou in je groeiproces en helpt jou methoden in je dagelijks leven te integreren.

2 Tussentijdse ‘Coaching on the job’ sessies
De grootste uitdaging ligt om veranderingen te brengen in praktijk. Daarom bied ik bij spoed ook telefonische ondersteuning aan, zodat ik jou – on the job – kan coachen bij een uitdaging of situatie.

Zo werkt het:

1: Plan een intake om kennis te maken en je vraag te verkennen.
2: Bij een wederzijdse klik ontvang je een voorstel op maat.
3: Na akkoord van het voorstel en facturatie start jouw traject.
4: Het traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1,5 – 2 uur.
5: Tussentijds krijg je op maat opdrachten en oefeningen mee.
6: Tussentijdse telefonische bereikbaarheid bij spoed.
7: Afsluiting met online evaluatie van 30 minuten.
8: Optioneel check-up gesprek 3 maanden na laatste sessie.

Online of op locatie
De sessies kunnen zowel op locatie plaatsvinden, als online of een mix. Op locatie ben je welkom in Amsterdam (naast A10) of Amersfoort. De locaties zijn goed bereikbaar met auto en OV.

coaching amsterdam haarlem

Kort over mij als coach

 • Coach met 7 jaar ervaring.

 • Liefdevol, empathisch, confronterend en eerlijk.

 • 3 NOBCO geaccrediteerde coachopleidingen.

 • Volgt 5 keer per jaar intervisie en jaarlijkse bijscholing.

 • Ervaring in bedrijfsleven en publieke sector.

Ervaringen van anderen

Het traject met Anouk was prettig, confronterend en bevrijdend. Ik heb geleerd om meer mijn eigen gevoel/hart te volgen en vertrouwen te hebben. Ze heeft me gemotiveerd zonder te sturen. Ik voel me trots en blij dat ik voel dat ik mag kiezen voor een ander pad. Dat m’n gevoel hierin leidend is en niet wat ik behoor te doen.

Anouk is een leuk mens met een zachte insteek en scherpe analyses. Ze heeft mij heel erg geholpen!

Anoniem, Manager en Adjunct-Directeur Publiek Domein

Een hele goede ervaring met Anouk. Zij heeft mij door middel van coaching goed kunnen begeleiden met betrekking tot werk, maar heeft mij ook meer inzichten gegeven privé. In beide gevallen heeft het bij mij meer rust gecreëerd. Anouk is zeer professioneel en heel fijn om mee te werken. Face to face coaching leek mij prettig, maar aangezien ik in het buitenland woon en dit traject toch in het Nederlands wilde starten, leidde een goede aanbeveling mij naar Anouk. Online coaching heeft zeker geen belemmering gehad. Samen met een goed eindresultaat, zeer aan te raden.

coaching amsterdam haarlemCaroline, Sales Director

Ik voelde me al snel veilig bij Anouk. Ze stelde rake vragen en wist precies wanneer ik ergens omheen draaide. Ze coachte niet hard (zoals ik al vaker bij andere coaches had ervaren en waardoor ik dichtsloeg), maar liefdevol en begripvol. Tijdens een sessie hebben we mijn patroon opgesteld, daardoor ging ik dieper in mezelf voelen. Daardoor konden we bij de kern komen van waar ik tegen aanliep.

Het was confronterend, maar wel heel hard nodig. Bepaalde patronen kon ik, na lange tijd, eindelijk verklaren. Anouk is een hele lieve vrouw met enorm veel kennis en vaardigheden. Coaching bij Anouk is echt een aanrader!

Chanine, Ondernemer

Anouk heeft mij geleerd dat ik zelf de regie over mijn leven heb en dat alleen ikzelf weet wat goed voor mij is. Dankzij Anouk heb ik mezelf weer terug gevonden, weet ik waarom bepaalde drijfveren voor mij zo belangrijk zijn en durf ik weer te vertrouwen op mijn sterke onderbuikgevoel.

Ik kies weer voor mezelf met wat voor mij goed voelt in plaats van alleen maar te moeten passen in het plaatje wat een ander wil zien. De puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen en ik voel me nu veel sterker dan ooit. Bedankt Anouk voor al jouw hulp.

coaching Amsterdam haarlemNicolien, Senior Professional

Investering

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 6 tot 8 coachsessies van 1,5 tot 2 uur

 • Incl. telefonische sessies bij spoed

 • Incl. op maat opdrachten

 • Incl. online evaluatie

Zakelijk: op offerte basis. Het tarief is vanaf € 145 tot 165 excl. btw per uur en afhankelijk van het management/functieniveau.

Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen die ik dagelijks gebruik. Mijn emoties kan ik duidelijker benoemen en ik weet steeds beter wat ik zelf wil. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik gun iedereen een Anouk!
Tamara
 Ik heb mijn traject ervaren als een prachtig cadeau, wat ik het liefst iedereen zou willen geven. Ik dacht mezelf goed te kennen, maar in dit traject heb ik pas echt alle kanten van mezelf gezien, ervaren en vooral leren omarmen.
Isabelle
coach haarlem amsterdam
Wat is Anouk een fijne coach! Anouk is iemand bij wie je je vrijwel meteen op je gemak voelt. Ze is doortastend en heel empathisch. Ik ben echt gegroeid door mijn sessies met Anouk.
Kirsten
Wouw wat een fijne coach is Anouk! Zij is open, oprecht, respectvol en betrouwbaar. Ze weet haar duim op zere plekken te leggen.
Marcia
Ik was mijzelf enorm aan het pushen om alles voor elkaar te hebben. Met Anouk heb ik geleerd om pas op de plaats te maken en mijn eigen ik weer naar boven te halen. Ik heb meer rust in mijzelf en kan beter omgaan met bepaalde situaties.
Alisha

Ontvang 1x per maand inspiratie en updates

Ontvang 1x per maand inspiratie en updates