Omdat dit een verdiepend coachtraject is, is het vooral bedoeld voor mensen die al wat ervaring op het gebied van persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling hebben. Je hebt bijvoorbeeld al eens coaching gehad, of trainingen en opleidingen gevolgd.

Het is vooral belangrijk dat je al enige bewustwording hebt op je eigen patronen, openstaat om eerlijk naar jezelf te kijken en dieper in je zelf te gaan voelen. Meestal zijn het vrouwen die sensitief van aard zijn, interesse hebben in zelfontwikkeling en meer vanuit hun hart willen leven. Herken jij je hier in? Dan ben je van harte welkom.

Twijfel je of het bij je past? Of resoneert het verhaal wel, maar mis je iets van ervaring? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen of we we bij elkaar passen.

* Dit traject is geen vervanging voor therapie. Het is belangrijk dat je fysiek en mentaal gezond bent, zodat je tijdens dit traject instaat bent om je eigen emoties te dragen. Heb je psychische of mentale klachten? Consulteer dan altijd je huisarts.