Female Leadership Journey

Thema’s waarbij ik help

 • Stevig je plek innemen en jezelf zichtbaar maken.

 • Innerlijke rust en zelfzorg.

 • Diep vertrouwen in jezelf en het leven.

 • Omgaan met triggers, emoties en patronen.

 • Jezelf kwetsbaarder, open en eerlijk opstellen.

 • Vergroten van je eigenwaarde en zelfliefde.

 • Stevig gegrond staan en je lichaam bewonen.

 • Meer balans tussen masculiene en feminiene kwaliteiten.

Dit traject is voor jou als…

Je ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling. Je leest boeken, hebt leiderschapstrainingen gevolgd of eerder coaching gehad. Je hebt al bepaalde mate van bewustwording. Je weet hoe je in elkaar zit of waar bepaalde patronen vandaan komen en je hebt al enige ervaring in omgaan met emoties.

Je wilt graag jezelf verder emotioneel (en/of spiritueel) verdiepen, omdat je merkt dat er nog steeds oude patronen zijn die jou als leider of ondernemer belemmeren om jouw volle potentie te leven.

Leiderschap voor Vrouwen

De wereld vraagt om nieuwe vormen van leiderschap en ik zie daarin een belangrijke rol voor vrouwen weg gelegd. Vrouwelijke leiders die handelen vanuit masculiene én feminiene waarden. Die oog hebben voor mens (en planeet) én oog voor resultaat. Die daadkrachtig én liefdevol zijn. Eerlijk én pragmatisch.

Authentiek Leiderschap. Ben jij die leider, die de wereld komt veranderen? Die impact wil maken vanuit authentieke ideeën? Die samen wil werken en openstaat voor anderen? Die het beste uit zichzelf en zijn team wil halen? Dan is dit traject iets voor jou.

Wie, wat en waar

Voor wie. Ik begeleid een diversiteit aan leidinggevenden, ondernemers en senior professionals die hun (persoonlijk) leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen. Zowel uit het bedrijfsleven en de (semi)-publieke sector. Sommigen komen via hun werkgever, anderen op eigen initiatief.

Methoden. Ik maak zowel gebruik van methoden op fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch niveau. Soms meer praktisch, maar veelal ook diepgaand en tot de kern. Geen trucjes, maar diepere bewustwording en transformatie, waardoor jij als leider duurzaam groeit.

Waar. De sessies kunnen zowel op locatie plaatsvinden, als online of een mix. Op locatie ben je welkom in Amsterdam of Haarlem.

Mijn aanpak

Tijdens het traject richten we ons op de volgende 4 peilers. Afhankelijk van jouw vraag besteden we aan de één meer of minder aandacht. Het traject is altijd op maat.

 1. Zelfbewustzijn. Je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je drijft. Je beschikt over de nodige zelfkennis en reflecteert regelmatig. Hierdoor heb je inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, maar ben je ook bewust van je het effect van je eigen gedrag op anderen.
 2. Zelfvertrouwen. Je vertrouwt op wie je bent en wat je kunt. Je laat je leiden door je waarden en je morele kompas. En hebt dit in jezelf verankerd. Je weet waar je voor staat en durft daar ook voor te staan, ook als er druk of weerstand komt buitenaf.
 3. De relatie met jezelf. Je kunt alleen voor jezelf gaan staan, als je zorgt dat je dichtbij jezelf blijft. Je maakt tijd en ruimte vrij om met jezelf te verbinden. Om te voelen en vanuit liefde voor je lichaam en emoties te zorgen.
 4. In relatie met anderen. Als authentieke leider communiceer je open en eerlijk over wat je denkt en voelt. Je durft kwetsbaar te zijn en staat oprecht in de verbinding. Deze openheid draagt bij aan vertrouwen en begrip bij besluiten die worden genomen. Je zoekt actief binnen je team naar meningen die anders zijn dan je eigen ideeën. Daarbij creëer je een omgeving waarin anderen zich durven uitspreken en sta je open voor feedback.

“I was once afraid of people saying, ‘Who does she think she is?’
Now I have the courage to stand and say, ‘This is who I am’.”

Oprah

Wat het je brengt

 • Helderheid in wie je als leider bent en waar je voor staat.

 • Ontwikkelen van een authentieke leiderschapsstijl.

 • Omgaan met triggers op de werkvloer.

 • Duidelijke, open en eerlijke communicatie.

 • Vertrouwen op je innerlijke kompas en wie je bent.

 • Durven je plek in te nemen en te staan voor jouw visie.

 • Meer innerlijke rust en verbinding met jezelf.

 • Meer verbinding met je medewerkers.

Direct aan de slag

1: Plan een intake om jouw coachdoelen helder te krijgen.
2: Bij een wederzijdse klik ontvang je een voorstel op maat.
3: Na akkoord van het voorstel en facturatie start jouw traject.
4: Het traject bestaat uit 5 tot 10 sessies van 1,5 uur.
5: Tussentijds krijg je opdrachten om jouw doelen te behalen.
6: Tussentijds 2 ‘coaching on the job – calls’ van 30 minuten.
7: Afsluiting met Online evaluatie van 30 minuten.
8: Optioneel check-up gesprek 3 maanden na laatste sessie.

coach haarlem amsterdam

Over mij

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld toe is aan een nieuwe vorm van leiderschap. Waarbij feminiene en masculine waarden meer in balans zijn en leiders vanuit hun authentieke kracht handelen. Waarbij menselijkheid en impact samengaan.

 • Senior Coach met 7 jaar ervaring

 • 250+ leiders, ondernemers en professionals begeleid

 • 3 NOBCO geaccrediteerde coachopleidingen

 • Ervaring in bedrijfsleven en publieke sector

 • Volgt 4 keer per jaar intervisie en jaarlijkse bijscholing

 • Empathisch, Confronterend, Intuïtief, Analytisch en Integer

Ervaringen van anderen

Het traject met Anouk was prettig, confronterend en bevrijdend. Ik heb geleerd om meer mijn eigen gevoel/hart te volgen en vertrouwen te hebben. Ze heeft me gemotiveerd zonder te sturen. Ik voel me trots en blij dat ik voel dat ik mag kiezen voor een ander pad. Dat m’n gevoel hierin leidend is en niet wat ik behoor te doen.

Anouk is een leuk mens met een zachte insteek en scherpe analyses. Ze heeft mij heel erg geholpen!

coach haarlem amsterdamAnoniem, Manager en Adjunct-Directeur Publiek Domein

Ik heb mijn traject ervaren als een prachtig cadeau, wat ik het liefst iedereen zou willen geven. Ik dacht mezelf goed te kennen, maar in dit traject heb ik pas echt alle kanten van mezelf gezien, ervaren en vooral leren omarmen. Anouk zag en hoorde me, maar daagde me ook uit. Ze geeft je een heel fijn en veilig gevoel waarin alles wat je zegt en elke emotie die je ervaart oké is.

Ze reikt je een hand uit als je die nodig hebt, maar geeft je ook alle ruimte om het zelf te proberen en te doen. Wat ik heel bijzonder vind is dat Anouk na een warrig verhaal vol details en emoties verteld te hebben, me vragen stelt zonder te oordelen en daarna de vinger precies op de zere plek legt. Ik zou wensen dat iedereen een innerlijke reis mag maken met een coach als Anouk naast je.

Isabelle, Product Owner

Anouk is een zeer fijn en warm persoon. Ze kon mij goed lezen en goed bij mijn behoefte aansluiten. Anouk voelt goed aan waar de pijnpunten zitten en speelt daar mooi op in. Ze heeft me geholpen over drempels te stappen, maar ze kon ook goed kritische feedback geven als ik mezelf klein maakte of mijn verantwoordelijkheid niet pakte.

Door het leiderschapstraject ervaar ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik sta vaker stil, kijk meer naar mezelf en kan mijn gevoel steeds beter onder woorden brengen.

coach haarlem amsterdamAnoniem, Afdelingshoofd Onderwijs

Investering

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 8 Leiderschap sessies van 2 uur

 • Tussentijdse opdrachten op maat

 • Telefonische coaching bij spoed(vragen)

 • Online evaluatie

Zakelijk: op offerte basis. Het tarief is vanaf € 145 tot 175 excl. btw per uur en afhankelijk van het management/functieniveau.

coach haarlem amsterdam
Wat is Anouk een fijne coach! Anouk is iemand bij wie je je vrijwel meteen op je gemak voelt. Ze is doortastend en heel empathisch. Ik ben echt gegroeid door mijn sessies met Anouk.
Kirsten
coach haarlem amsterdam
Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen die ik dagelijks gebruik. Mijn emoties kan ik duidelijker benoemen en ik weet steeds beter wat ik zelf wil. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik gun iedereen een Anouk!
Tamara
Wouw wat een fijne coach is Anouk! Zij is open, oprecht, respectvol en betrouwbaar. Ze weet haar duim op zere plekken te leggen.
Marcia
coaching student loopbaan
Door Anouk heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mezelf en daar ook op te vertrouwen.
Eline
coach haarlem amsterdam
Ik was mijzelf enorm aan het pushen om alles voor elkaar te hebben. Met Anouk heb ik geleerd om pas op de plaats te maken en mijn eigen ik weer naar boven te halen. Ik heb meer rust in mijzelf en kan beter omgaan met bepaalde situaties.
Alisha
coach haarlem amsterdam
Ze is in staat om een persoon écht te zien: kan – en durft – de juiste vragen te stellen. Ze heeft me enorm geholpen bij m’n vraag. Ik raad iedereen een coachingstraject bij Anouk aan.
Elanie
ervaring coach meditatie amersfoort
Anouk kan goed luisteren, staat open en is erg betrokken. Ze wist precies de punten te benoemen die ik zelf niet kon zien. Door de inzichten heb ik meer rust in mijn lijf.
Sara

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?