Vrouwelijk Leiderschap

Verdiepend traject voor vrouwelijke leiders, ondernemers en professionals

Herken je hier iets in? Je…

 • …voelt druk om te presteren en onderdrukt je vrouwelijke zachtheid.

 • …hebt moeite met het voelen van je lichaam en emoties.

 • …twijfelt aan jezelf en de waarde die je te bieden hebt.

 • …bent streng voor jezelf en hebt moeite met zelfliefde.

 • …maakt te weinig ruimte voor ontspanning en zelfzorg.

 • …voelt angst om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen.

 • …durft nog niet volledig op je intuïtie en het leven te vertrouwen.

 • …’bewoont’ je lichaam niet goed en hebt moeite met aarden.

 • …wijst de mannelijke energie van dominantie en ik-gerichtheid af.

Dit traject is voor jou als…

Je al ervaring hebt met persoonlijke en leiderschapsontwikkeling en er klaar voor bent voor de next level. Je verlangt er naar om nog dieper met je lichaam en jouw kern verbonden te zijn. En nog meer op jezelf en jouw kompas te vertrouwen, ook in omgevingen dat het spannend wordt.

Je wilt jezelf laten zien, je plek innemen en je authentieke geluid laten horen. Maar door oude emotionele blokkades en overtuigingen, houd je jezelf soms in.

Je weet dat het tijd is om in je volle kracht te staan. En daarom ben je hier. Om op een dieper level transformaties door te maken en een stevige verbinding met jezelf te ontwikkelen. Je bent van harte welkom!

Het traject

Dit is een verdiepend leiderschapstraject waarbij we samen op een innerlijke reis gaan. De reis is vooral gericht op zelfonderzoek, voelen en zijn.

Samen gaan we de blokkades onderzoeken die jou als vrouwelijke leider in de weg staan. Dit doen we op een dieper level: zowel op bewustzijn, lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau. Zie het als een soort 1:1 retraite sessie, waarbij je in een ontspannen, veilige setting weer verbindt met wie jij in essentie bent. Zodat jij vanuit jouw essentie, jouw authentieke leiderschapsrol vervult.

Ik spiegel je op blinde vlekken en stimuleer op je om op je eigen waarheid te vertrouwen. Met liefde, begrip en aandacht helen we oude blokkades. Je verbindt je steeds steviger met je lichaam en je buik (je ik-kracht) waardoor je beter je grenzen voelt, voor jezelf opkomt en vanuit kracht je eigen plek inneemt. Hierdoor ga jij de impact maken die je wilt en jouw authentieke missie leven.

Wat het je brengt

 • Bewustzijnsgroei en dieper inzicht.

 • Liefde en waardering voor wie je in essentie bent.

 • Transformatie van oude blokkades in kracht en liefde.

 • Een stevigere innerlijke basis: rust, geaard en veilig.

 • Innerlijke kracht om impact te maken

 • Vertrouwen op je eigen waarheid en het volgen van jouw pad.

 • Diep vertrouwen op je innerlijke autoriteit.

 • Diepe verbinding met je lichaam en je essentie.

 • Leven met meer ontspanning en vanuit je natuurlijke flow.

“I was once afraid of people saying, ‘Who does she think she is?’
Now I have the courage to stand and say, ‘This is who I am’.”

Oprah

Het traject op hoofdlijnen

Intake

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en maken we jouw coactvraag helder. We stellen de doelen op waar jij aan wilt werken en op basis daarvan ontvang je van mij een voorstel voor het traject.

Op maat gemaakt traject

Het traject wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw vraag. Het traject bestaat uit 8 sessies van gemiddeld 1,5 – 2 uur, zodat er voldoende ruimte is om te vertragen en te werken met methoden op emotioneel en energetisch level.

Tijdens het traject werk ik onder andere met: de principes van persoonlijk leiderschap en geweldloze communicatie, innerlijke kindwerk, systemisch werk, (familie)opstellingen, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en breathwork. Hierbij sluit ik aan bij wat jij nodig hebt en bij je past.

Tussentijdse beschikbaarheid en coaching

Juist in praktijk loop je vaak tegen dingen aan. Daarom ben ik voor jou ook telefonisch beschikbaar, zodat ik jou – on the job – kan coachen in een situatie. En precies daar zorg je voor daadwerkelijke verandering.

Tussentijdse opdrachten en oefeningen

Je krijgt oefeningen mee die jou helpen om meer verbinden met jezelf in je leven te integreren. Denk aan reflectie-opdrachten, meditaties, ademhalingsoefeningen, gronding-oefeningen of concrete acties waarmee je gaat oefenen in praktijk.

Evaluatie

We ronden het traject af met een online evaluatie van een half uur. We kijken samen terugkijken op het traject, waar je nu staat en wat je nodig hebt om jouw ontwikkeling voort te zetten.

“There is a moment where you have to choose,
whether to be silent or to stand up.

Malala Yousafzai

Spontaan • Liefdevol • Integer • Sterke intuïtie

Over Anouk

In de afgelopen 7 jaar heb ik ruim 250 leiders, ondernemers en professionals begeleid naar een authentiek en impactvol leven. Daarnaast geef ik workshops, trainingen en retraites op het gebied van vitaliteit en bewustzijnsontwikkeling.

Na mijn studie Rechten & Bedrijfswetenschappen (UvL) en master Gezondheidsrecht UvA (2011) heb ik ruim 5 jaar in diverse consultancy-rollen gewerkt binnen commerciële en publieke organisaties. Hoewel ik in dergelijke functies goed tot mijn recht kwam, gaf dit me niet de voldoening die ik zocht. Ik wilde graag directer met mensen werken en me volledig richten op mijn grote passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik schoolde me om tot professioneel coach en volgde diverse opleidingen in systemisch werken, innerlijk kindwerk, breathwork en meditatie & spirituele ontwikkeling.

Mijn opgedane kennis deel ik nu in een modern jasje, waarbij ik eeuwenoude spirituele kennis combineer met de hedendaagse wetenschap. Hier ligt ook precies mijn kracht. Ik werk vanuit een gezonde balans tussen vrouwelijke kwaliteiten (intuïtie en emoties) en mannelijke kwaliteiten (denken en doen). Ik leg snel mijn vinger op de zere plek, kan goed aanvoelen wat er nodig is en weet zaken direct te vertalen naar de praktijk.

In mijn dagelijks leven ben ik graag in de natuur om te wandelen of sporten. Ik hou van reizen, nieuwe dingen ontdekken en om samen met anderen het leven te vieren.

Wil je meer gevoel krijgen bij wie ik ben en wat ik doe? Ik ontmoet je graag!

Ervaringen van anderen

Het traject met Anouk was prettig, confronterend en bevrijdend. Ik heb geleerd om meer mijn eigen gevoel/hart te volgen en vertrouwen te hebben. Ze heeft me gemotiveerd zonder te sturen. Ik voel me trots en blij dat ik voel dat ik mag kiezen voor een ander pad. Dat m’n gevoel hierin leidend is en niet wat ik behoor te doen.

Anouk is een leuk mens met een zachte insteek en scherpe analyses. Ze heeft mij heel erg geholpen!

Anoniem, Manager Publiek Domein

Ik heb mijn traject ervaren als een prachtig cadeau, wat ik het liefst iedereen zou willen geven. Ik dacht mezelf goed te kennen, maar in dit traject heb ik pas echt alle kanten van mezelf gezien, ervaren en vooral leren omarmen. Anouk zag en hoorde me, maar daagde me ook uit. Ze geeft je een heel fijn en veilig gevoel waarin alles wat je zegt en elke emotie die je ervaart oké is.

Ze reikt je een hand uit als je die nodig hebt, maar geeft je ook alle ruimte om het zelf te proberen en te doen. Wat ik heel bijzonder vind is dat Anouk na een warrig verhaal vol details en emoties verteld te hebben, me vragen stelt zonder te oordelen en daarna de vinger precies op de zere plek legt. Ik zou wensen dat iedereen een innerlijke reis mag maken met een coach als Anouk naast je.

Isabelle, Product Owner

Anouk is een zeer fijn en warm persoon. Ze kon mij goed lezen en goed bij mijn behoefte aansluiten. Anouk voelt goed aan waar de pijnpunten zitten en speelt daar mooi op in. Ze heeft me geholpen over drempels te stappen, maar ze kon ook goed kritische feedback geven als ik mezelf klein maakte of mijn verantwoordelijkheid niet pakte.

Door het leiderschapstraject ervaar ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik sta vaker stil, kijk meer naar mezelf en kan mijn gevoel steeds beter onder woorden brengen.

Anoniem, Afdelingshoofd Onderwijs

Investering

1:1 Traject

 • Vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

 • 8 verdiepende coachsessies van 1,5 á 2 uur.

 • Tussentijdse opdrachten op maat.

 • Twee tussentijdse calls van 30 minuten.

 • Begeleide oefeningen en meditaties.

Zakelijk: op offerte basis.

Wat is Anouk een fijne coach! Anouk is iemand bij wie je je vrijwel meteen op je gemak voelt. Ze is doortastend en heel empathisch. Ik ben echt gegroeid door mijn sessies met Anouk.
Kirsten
Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen die ik dagelijks gebruik. Mijn emoties kan ik duidelijker benoemen en ik weet steeds beter wat ik zelf wil. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik gun iedereen een Anouk!
Tamara
Wouw wat een fijne coach is Anouk! Zij is open, oprecht, respectvol en betrouwbaar. Ze weet haar duim op zere plekken te leggen.
Marcia
coaching student loopbaan
Door Anouk heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mezelf en daar ook op te vertrouwen.
Eline
Ik was mijzelf enorm aan het pushen om alles voor elkaar te hebben. Met Anouk heb ik geleerd om pas op de plaats te maken en mijn eigen ik weer naar boven te halen. Ik heb meer rust in mijzelf en kan beter omgaan met bepaalde situaties.
Alisha
Ze is in staat om een persoon écht te zien: kan – en durft – de juiste vragen te stellen. Ze heeft me enorm geholpen bij m’n vraag. Ik raad iedereen een coachingstraject bij Anouk aan.
Elanie
ervaring coach meditatie amersfoort
Anouk kan goed luisteren, staat open en is erg betrokken. Ze wist precies de punten te benoemen die ik zelf niet kon zien. Door de inzichten heb ik meer rust in mijn lijf.
Sara

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in >>>

Wil je op de hoogte blijven?