Individuele coaching

Soms loop je vast in je leven en dan is het fijn dat een onafhankelijk iemand even met je mee kijkt.

Misschien loop je vast op je werk en zit je niet meer helemaal op je plek. Mis je voldoening in je leven. Vraag je je af ‘is dit het nou?’

Mogelijk loop je tegen jezelf aan en heb je last van perfectionisme, prestatiedruk, hoogsensitiviteit, stress-klachten of moeite met je manager of een bepaalde collega.

Misschien speelt er iets in je thuissituatie wat zorgt voor extra spanning. Heb je problemen in je relatie of moeite het allemaal te rooien: werk, kinderen, sport, familie en vrienden.

Je bent bij mij allemaal welkom. Ik help jou weer regie te pakken, zodat je keuzes maakt die je rust, geluk en voldoening geven.

Anouk

Thema’s waar ik bij help

 • Stress- en burn-out klachten

 • Identiteit en zingevingsvragen (wie ben ik en wat wil ik)

 • Loopbaan- en werkgerelateerde vragen

 • Omgaan met hoogsensitiveit en emoties

 • Ontwikkelen van meer zelfvertrouwen

 • Relatieproblemen

 • Conflict op de werkvloer

Wat het je brengt

 • Meer zelfinzicht en zelfkennis.

 • Je voelt meer innerlijke rust en stevigheid in jezelf.

 • Je voelt meer mildheid en waardering naar jezelf.

 • Je weet om te gaan met negatieve gedachten of emoties.

 • Je weet opener, eerlijk en duidelijker te communiceren.

 • Je voelt de kracht om keuzes die passen bij wie jij bent.

 • Je vertrouwt op jezelf en weet te luisteren naar je intuïtie.

Mijn aanpak

Bewustzijnsontwikkeling

Mijn kracht ligt in het snel doorzien van blokkerende patronen. Ik spiegel je op je blinde vlekken, je onbewuste gedrag en help jou de oorzaak van jouw belemmering inzien die daaronder ligt. Door deze inzichten kun je dingen plaatsen, begrijpen en sneller herkennen.

Verandering op een dieper level

De oorzaak hangt vaak samen met oude overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan en die zich via emoties in jouw lichaam hebben opgeslagen. Onbewust bepalen deze overtuigingen en emoties jouw gedrag.

Als je jouw gedrag op duurzaam niveau wilt veranderen, dan vraagt dat om naar de kern te gaan van datgene wat jou weerhoudt om vooruit te komen. Daarom maak ik naast cognitieve en praktische methoden, ook gebruik van methoden op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Dit zorgt voor transformatie op een dieper level, zodat we de blokkades duurzaam transformeren en jij vanuit kracht en bewustzijn jouw leven vormgeeft.

Zelfleiderschap

Daarnaast versterken we je in wie je bent. Jouw kwaliteiten, jouw eigen waarde en authenticiteit. We onderzoeken je verlangens en maken helder wat je wilt. Ik ga uit van jouw eigen kracht en nodig je telkens uit om daarnaar terug te gaan. Zodat je op jezelf en je gevoel leert te vertrouwen. Je leert regie te pakken over zowel je innerlijke leven (je gedachten, emoties, behoeften en verlangens) als je uiterlijke leven (je gedrag en de keuzes die je maakt). Hierdoor voel je kracht en vertrouwen om te zijn wie je bent.

Voor wie
Ik begeleid een grote diversiteit aan mensen. Denk aan professionals en leidinggevenden uit het bedrijfsleven en de (semi)-publieke sector. Sommigen komen via hun werkgever bij mij, anderen komen op eigen initiatief.
Op locatie of online

De sessies kunnen zowel op locatie plaatsvinden, als online of een mix van beide. Op locatie ben je welkom in Amsterdam of Haarlem.

“Be who you are. Not who the world wants you to be.”

Het traject op hoofdlijnen

Intake

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en maken we jouw coactvraag helder. We stellen de doelen op waar jij aan wilt werken en op basis daarvan ontvang je van mij een voorstel voor het traject.

Op maat gemaakt traject

Het traject wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw vraag. Meestal bestaan de trajecten uit 5 á 10 sessies. De sessies duren gemiddeld 1,5 uur, zodat er tijdens de sessies voldoende ruimte is om te verdiepen. In overleg kan dit worden aangepast.

Tijdens het traject werk ik onder andere met: de principes van persoonlijk leiderschap en geweldloze communicatie, innerlijke kindwerk, systemisch werk, (familie)opstellingen, voicedialogue, RET, positieve psychologie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en breathwork. Hierbij sluit ik aan bij wat jij nodig hebt en bij je past.

Tussentijdse beschikbaarheid en coaching

Juist in praktijk loop je vaak tegen dingen aan. Daarom ben ik voor jou ook telefonisch beschikbaar, zodat ik jou – on the job – kan coachen in een situatie. In het moment kan ik je goed spiegelen en bewustmaken van wat er gebeurt. En precies daar zorg je voor daadwerkelijke verandering.

Tussentijdse opdrachten

Je krijgt opdrachten mee die precies aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt. Denk aan reflectie-opdrachten, ademhalingsoefeningen, of concrete acties waarmee je oefent in praktijk

Evaluatie

We ronden het traject af met een online evaluatie van een half uur. We kijken samen terug op het traject, waar je nu staat en wat je nodig hebt om jouw ontwikkeling voort te zetten.

Spontaan • Liefdevol • Integer • Sterke intuïtie

Over Anouk

In de afgelopen 7 jaar heb ik met veel plezier ruim 250 leiders, ondernemers en professionals begeleid naar een gelukkig, betekenisvol en impactvol leven. Daarnaast geef ik workshops, trainingen en retraites op het gebied van mindfulness en bewustzijnsontwikkeling.

Na mijn studie Rechten & Bedrijfswetenschappen (UvL) en master Gezondheidsrecht UvA (2011) heb ik ruim 5 jaar in diverse consultancy-rollen gewerkt binnen commerciële en publieke organisaties. Hoewel ik in dergelijke functies goed tot mijn recht kwam, gaf dit me niet de voldoening die ik zocht. Ik wilde graag directer met mensen werken en me volledig richten op mijn grote passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik schoolde me om tot professioneel coach en volgde diverse opleidingen in systemisch werken, innerlijk kindwerk, breathwork en meditatie & spirituele ontwikkeling.

Mijn opgedane kennis deel ik nu in een modern jasje, waarbij ik eeuwenoude kennis combineer met de hedendaagse wetenschap. Hier ligt ook precies mijn kracht. Ik werk vanuit een gezonde balans tussen vrouwelijke kwaliteiten (voelen en zijn) en mannelijke kwaliteiten (denken en doen). Ik leg snel mijn vinger op de zere plek, kan goed aanvoelen wat er nodig is en weet zaken direct te vertalen naar de praktijk.

In mijn dagelijks leven ben ik graag in de natuur om te wandelen of sporten. Ik hou van reizen, nieuwe dingen ontdekken en om samen met anderen het leven te vieren.

Wil je meer gevoel krijgen bij wie ik ben en wat ik doe? Ik ontmoet je graag!

Ervaringen van anderen

Ik kwam bij Anouk met als doel om te onthaasten en een betere balans te vinden tussen werk en privé.

Ik ga bewuster om met mijn tijd/energie en maak duidelijkere keuzes tussen werk, mijn kinderen en mijn vriendin. Ik voel me ook een stuk minder gestressed en gejaagd.
Een aanrader voor iedereen!
Martijn, Ondernemer

In het afgelopen half jaar heb ik een individueel coachtraject doorlopen bij Anouk. Soms zag ik tegen de gesprekken op, omdat ik dan moest ik nadenken over wat ik nou wilde en dat wist ik juist niet. Tijdens en na de gesprekken had ik juist een fijn en opgelucht gevoel.

Door middel van verschillende oefeningen heb ik geleerd om beter stil te staan bij wat ík wil en wat ik voel. Ik heb geleerd om eerst rustiger over dingen na te denken en te onderzoeken wat ik er bij voel, in plaats van direct in de actie-modus te schieten. Ik kan dingen veel beter dingen relativeren en handelen in voor mij ‘onwenselijke’ situaties.

coachingEsmée, Medior Professional
Dankzij Anouk heb ik mezelf weer terug gevonden, weet ik waarom bepaalde drijfveren voor mij zo belangrijk zijn en durf ik weer te vertrouwen op mijn sterke onderbuikgevoel. Ik kies weer voor mezelf met wat voor mij goed voelt in plaats van alleen maar te moeten passen in het plaatje wat een ander wil zien.

De puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen en ik voel me nu veel sterker dan ooit. Bedankt Anouk voor al jouw hulp.

Nicolien, Senior Professional

Investering

Vanaf 5 sessies

 • Vrijblijvend online kennismakinggesprek

 • Vanaf 5 coach sessies van 1,5 – 2 uur

 • Tussentijdse opdrachten op maat

 • Begeleide oefeningen

 • Telefonische bereikbaarheid voor (spoed)vragen

Zakelijk: op offerte basis. Het tarief is vanaf € 135 tot 165 excl. btw per uur en afhankelijk van het functieniveau.
Particulier: va. € 995 incl. btw (Of 4x € 260)

Vaak worden coachtrajecten door werkgevers vergoed en hebben ze daar ontwikkelingsbudgetten voor. Informeer bij je leidinggevende of hr voor de mogelijkheden.

professional coaching
Door Anouk heb ik geleerd om mijn gedachten beter te ordenen en te ontdekken waar ik mezelf door onbewust tegen werk. Ik kan zaken nu in een beter perspectief plaatsen en patronen in mijzelf herkennen. Ze heeft een grondige maar toch ook praktische aanpak: ik kon direct de vertaalslag van coaching naar werk en privé maken. Erg fijn!
Elanie, Medior Professional
coach amsterdam
Het heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfkennis gebracht. Daarnaast heeft het mij tools gebracht om beter om te gaan met situaties waar ik eerder moeite mee kon hebben. Ik ga er elke keer weg met nieuwe inzichten, en met het bewustzijn dat ik in controle bent over mezelf, dat is een krachtig gevoel.
Junior, Projectleider
Wat is Anouk een fijne coach! Anouk is iemand bij wie je je vrijwel meteen op je gemak voelt. Ze is doortastend en heel empathisch. Ik ben echt gegroeid door mijn sessies met Anouk.
Kirsten, Zelfstandig Jurist
De afgelopen periode heb ik samen met Anouk een nieuwe vorm van bewustzijn ontdekt over wie ik ben en hoe ik om ga met mijn gevoelens en emoties. Anouk is fijn, rustig en emphatisch maar vraagt ook door op de moeilijkere momenten. Een fijne persoonlijkheid die met je mee loopt zolang dat nodig is, en je laat gaan zodra je daar aan toe bent. Nog heel erg bedankt!
Eric, Zelfstandig Adviseur
Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen die ik dagelijks gebruik. Mijn emoties kan ik duidelijker benoemen en ik weet steeds beter wat ik zelf wil. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik gun iedereen een Anouk!
Tamara, Moeder
De coaching sessies met Anouk waren erg prettig. De voortgang en de inzichten die ik geboekt heb kon ik direct gebruiken in mijn werk. Ik voel me beter en ik heb weer grip op de zaak.
Arno, Senior Professoinal
coaching student loopbaan
Door Anouk heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mezelf en daar ook op te vertrouwen.
Eline, Young Professional
Ik was mijzelf enorm aan het pushen om alles voor elkaar te hebben. Met Anouk heb ik geleerd om pas op de plaats te maken en mijn eigen ik weer naar boven te halen. Ik heb meer rust in mijzelf en kan beter omgaan met bepaalde situaties.
Alisha, Young Professional

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in >>>

Wil je op de hoogte blijven?