Work & Life coaching

Misschien loop je vast op je werk en zit je niet meer helemaal op je plek.

Zit je niet lekker in je vel. Heb je last van perfectionisme, prestatiedruk, hoogsensitiviteit of moeite met een manager of bepaalde collega.

Mogelijk speelt er iets in je thuissituatie wat voor spanning zorgt. Zoals problemen in je relatie, gezin of door een verlies in je omgeving.

Je bent bij mij allemaal welkom. Ik help jou weer regie te pakken, zodat je keuzes maakt die je rust, geluk en voldoening geven.

coaching amsterdam haarlem

Thema’s waar ik bij help

 • Stress en werk-privé balans

 • Identiteit en zingevingsvragen (wie ben ik en wat wil ik)

 • Loopbaan- en werkgerelateerde vragen

 • Omgaan met hoogsensitiveit en emoties

 • Ontwikkelen van meer zelfvertrouwen

 • Relatieproblemen

 • Conflict op de werkvloer

Wat het je brengt

 • Meer zelfinzicht en zelfkennis.

 • Je voelt meer innerlijke rust en stevigheid in jezelf.

 • Je voelt meer mildheid en waardering naar jezelf.

 • Je weet om te gaan met negatieve gedachten of emoties.

 • Je weet opener, eerlijk en duidelijker te communiceren.

 • Je voelt de kracht om keuzes die passen bij wie jij bent.

 • Je vertrouwt op jezelf en weet te luisteren naar je intuïtie.

Mijn aanpak

Bewustzijnsontwikkeling

Mijn kracht ligt in het snel doorzien van blokkerende patronen. Ik spiegel je op je blinde vlekken, je onbewuste gedrag en help jou de oorzaak van jouw belemmering inzien die daaronder ligt. Door deze inzichten kun je dingen plaatsen, begrijpen en sneller herkennen.

Verandering op een dieper level

De oorzaak hangt vaak samen met oude overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan en die zich via emoties in jouw lichaam hebben opgeslagen. Onbewust bepalen deze overtuigingen en emoties jouw gedrag.

Als je jouw gedrag op duurzaam niveau wilt veranderen, dan vraagt dat om naar de kern te gaan van datgene wat jou weerhoudt om vooruit te komen. Daarom maak ik naast cognitieve en praktische methoden, ook gebruik van methoden op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Dit zorgt voor transformatie op een dieper level, zodat we de blokkades duurzaam transformeren en jij vanuit kracht en bewustzijn jouw leven vormgeeft.

Zelfleiderschap

Daarnaast versterken we je in wie je bent. Jouw kwaliteiten, jouw eigen waarde en authenticiteit. We onderzoeken je verlangens en maken helder wat je wilt. Ik ga uit van jouw eigen kracht en nodig je telkens uit om daarnaar terug te gaan. Zodat je op jezelf en je gevoel leert te vertrouwen. Je leert regie te pakken over zowel je innerlijke leven (je gedachten, emoties, behoeften en verlangens) als je uiterlijke leven (je gedrag en de keuzes die je maakt). Hierdoor voel je kracht en vertrouwen om te zijn wie je bent.

Voor wie
Ik begeleid een grote diversiteit aan mensen. Denk aan professionals en leidinggevenden uit het bedrijfsleven en de (semi)-publieke sector. Sommigen komen via hun werkgever bij mij, anderen komen op eigen initiatief.
Op locatie of online

Op locatie ben je welkom in Amsterdam of Haarlem. Beide goed bereikbaar met de auto/OV. Online of hybride trajecten zijn ook mogelijk.

“Be who you are. Not who the world wants you to be.”

Het traject op hoofdlijnen

Intake

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en maken we jouw coactvraag helder. We stellen de doelen op waar jij aan wilt werken en op basis daarvan ontvang je van mij een voorstel voor het traject.

Op maat gemaakt traject

Het traject wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw vraag. Meestal bestaan de trajecten uit 5 á 10 sessies. De sessies duren gemiddeld 1,5 uur, zodat er tijdens de sessies voldoende ruimte is om te verdiepen. In overleg kan dit worden aangepast.

Tijdens het traject werk ik onder andere met: de principes van persoonlijk leiderschap en geweldloze communicatie, innerlijke kindwerk, systemisch werk, (familie)opstellingen, voicedialogue, RET, positieve psychologie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en breathwork. Hierbij sluit ik aan bij wat jij nodig hebt en bij je past.

Tussentijdse beschikbaarheid en coaching

Juist in praktijk loop je vaak tegen dingen aan. Daarom ben ik voor jou ook telefonisch beschikbaar, zodat ik jou – on the job – kan coachen in een situatie. In het moment kan ik je goed spiegelen en bewustmaken van wat er gebeurt. En precies daar zorg je voor daadwerkelijke verandering.

Tussentijdse opdrachten

Je krijgt opdrachten mee die precies aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt. Denk aan reflectie-opdrachten, ademhalingsoefeningen, of concrete acties waarmee je oefent in praktijk

Evaluatie

We ronden het traject af met een online evaluatie van een half uur. We kijken samen terug op het traject, waar je nu staat en wat je nodig hebt om jouw ontwikkeling voort te zetten.

coach haarlem amsterdam

Over mij

In 2012 ontdekte ik mijn grote passie voor persoonlijke ontwikkeling. Toen nog werkzaam als consultant in het bedrijfsleven, besloot ik mij om te scholen tot professioneel coach. Één van de beste keuzes uit mijn leven. Het geeft me enorm veel voldoening om mensen te begeleiden naar een authentiek, vitaal en gelukkig leven. Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kom, goed aanvoel wat er nodig is en zaken direct weet te vertalen naar de praktijk.

 • 7 jaar ervaring als professioneel coach

 • 250+ leiders, ondernemers en professionals begeleid

 • 3 NOBCO geaccrediteerde coachopleidingen

 • Ervaring in bedrijfsleven en publieke sector

 • Volgt 4 keer per jaar intervisie en jaarlijkse bijscholing

 • Empathisch, Analytisch, Confronterend, Intuïtief en Integer

Ervaringen van anderen

Ik kwam bij Anouk met als doel om te onthaasten en een betere balans te vinden tussen werk en privé.

Ik ga bewuster om met mijn tijd/energie en maak duidelijkere keuzes tussen werk, mijn kinderen en mijn vriendin. Ik voel me ook een stuk minder gestressed en gejaagd.
Een aanrader voor iedereen!
Martijn, Ondernemer

Anouk is in staat om een persoon écht te zien. Ze durft de juiste vragen te stellen om je te helpen bij je vraagstuk, zonder te oordelen.

Door Anouk heb ik geleerd om mijn gedachten beter te ordenen en te ontdekken waar ik mezelf onbewust tegen werk. Ik kan zaken nu in een beter perspectief plaatsen en patronen in mijzelf herkennen. Anouk heeft een grondige maar toch ook praktische aanpak: ik kon direct de vertaalslag van coaching naar werk en privé maken. Ik raad iedereen een traject aan met Anouk!

professional coachingElanie, Medior Professional
Dankzij Anouk heb ik mezelf weer terug gevonden, weet ik waarom bepaalde drijfveren voor mij zo belangrijk zijn en durf ik weer te vertrouwen op mijn sterke onderbuikgevoel. Ik kies weer voor mezelf met wat voor mij goed voelt in plaats van alleen maar te moeten passen in het plaatje wat een ander wil zien.

De puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen en ik voel me nu veel sterker dan ooit. Bedankt Anouk voor al jouw hulp.

coaching Amsterdam haarlemNicolien, Senior Professional

Investering

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Vanaf 5 coach sessies van 1,5 uur

 • Tussentijdse opdrachten op maat

 • Telefonische bereikbaarheid voor (spoed)vragen

 • Online evaluatie

Zakelijk: op offerte basis. Het tarief is vanaf € 135 tot 165 excl. btw per uur en afhankelijk van het functieniveau.
Particulier: va. € 995 incl. btw (Of 4x € 260)

Vaak worden coachtrajecten door werkgevers vergoed en hebben ze daar ontwikkelingsbudgetten voor. Informeer bij je leidinggevende of hr voor de mogelijkheden.


Wouw wat een fijne coach is Anouk! Zij is open, oprecht, respectvol en betrouwbaar. Ze weet haar duim op zere plekken te leggen. De zelfinzichten waren zeer waardevol en de combinatie van de sessie tussen doen, nadenken en informatie heel prettig. Dankjewel!
Marcia, Zelfstandig Ondernemer
coaching
Door middel van verschillende oefeningen heb ik geleerd om beter stil te staan bij wat ík wil en voel. Ik heb geleerd om rustiger eerst over dingen na te denken en te voelen, in plaats van direct in een soort actie modus te schieten. Daardoor kan ik ook veel beter relativeren en reageren op anderen of lastige situaties.
Esmée, Medior Professional
coach amsterdam
Het heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfkennis gebracht. Daarnaast heeft het mij tools gebracht om beter om te gaan met situaties waar ik eerder moeite mee kon hebben. Ik ga er elke keer weg met nieuwe inzichten, en met het bewustzijn dat ik in controle bent over mezelf, dat is een krachtig gevoel.
Junior, Projectleider
coach haarlem amsterdam
Wat is Anouk een fijne coach! Anouk is iemand bij wie je je vrijwel meteen op je gemak voelt. Ze is doortastend en heel empathisch. Ik ben echt gegroeid door mijn sessies met Anouk.
Kirsten, Zelfstandig Jurist
De afgelopen periode heb ik samen met Anouk een nieuwe vorm van bewustzijn ontdekt over wie ik ben en hoe ik om ga met mijn gevoelens en emoties. Anouk is fijn, rustig en emphatisch maar vraagt ook door op de moeilijkere momenten. Een fijne persoonlijkheid die met je mee loopt zolang dat nodig is, en je laat gaan zodra je daar aan toe bent. Nog heel erg bedankt!
Eric, Zelfstandig Ondernemer
coach haarlem amsterdam
Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen die ik dagelijks gebruik. Mijn emoties kan ik duidelijker benoemen en ik weet steeds beter wat ik zelf wil. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik gun iedereen een Anouk!
Tamara, Moeder
De coaching sessies met Anouk waren erg prettig. De voortgang en de inzichten die ik geboekt heb kon ik direct gebruiken in mijn werk. Ik voel me beter en ik heb weer grip op de zaak.
Arno, Senior Professoinal
coaching student loopbaan
Door Anouk heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mezelf en daar ook op te vertrouwen.
Eline, Young Professional
Ik was mijzelf enorm aan het pushen om alles voor elkaar te hebben. Met Anouk heb ik geleerd om pas op de plaats te maken en mijn eigen ik weer naar boven te halen. Ik heb meer rust in mijzelf en kan beter omgaan met bepaalde situaties.
Alisha, Young Professional

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?