Caroline Schmitt

2021-03-18T12:06:51+02:00

De ervaring van Caroline:

Anouk heb ik vorig jaar leren kennen via mijn vriend. Al snel woonde ik haar meditatielessen bij en heb een Stiltedag mogen ervaren.
Wat me zo bijblijft is haar warme aanwezigheid, haar integriteit, enorme kennis van meditatie en de afgestemde manier van werken. Ze heeft me elke les weer dichter bij mezelf gebracht. Ik gun iedereen die nieuwsgierig is naar mediteren of behoefte heeft aan meer informatie hierover een cursus van Anouk. Dank je wel voor de manier waarop jij werkt.
referentie anouk damen

Ralf Silvius

2021-03-18T12:07:54+02:00

De ervaring van Ralf:

Mediteren bij Anouk is erg fijn. Op een laagdrempelige en rustige manier weet ze me altijd weer bij de ruimte & rust in mijzelf te brengen. Ze combineert in haar lessen het leven van alledag met mooie wijsheden en theorie met betrekking tot (verschillende soorten) meditatie.
Een mooie combi tussen theorie en praktijk, waarbij ze voor iedereen in de les ruim voldoende persoonlijke aandacht heeft en geeft om te laten zijn en zien wat er is.
Een aanrader voor als je af en toe uit de gejaagdheid wilt, op zoek bent naar de rust in jezelf en/of als je gewoon nieuwsgierig bent wat dat mediteren nou eigenlijk is.
Het heeft mij in ieder geval weer een boost gegeven om met de tools uit de lessen zelf verder te gaan en mijn manier van mediteren te onderzoeken.
Ga naar de bovenkant